Guests of Style&Nature Green Carpet Event

[one_third]

Natura este mereu la moda!

Totul despre stil si sustenabilitate in cel mai “verde” eveniment al toamnei – Style & Nature Green Carpet Event! Pentru ca natura merita sa fie protejata si admirata, Style & Nature Green Carpet Event te invita sa alegi verdele in cadrul unui eveniment high class de amploare, care va avea loc in data de 18 octombrie la Willbrook Platinum Business and Convention Center Bucharest.
[/one_third]

[one_third]

Natura in toate formele sale!

Evenimentul va reuni sub umbrela stilului si a durabilitatii o serie de manifestari artistice – fotografii inedite, pictura, expozitie de moda si accesorii, workshop-uri in cadrul carora au fost realizate obiecte de design. Vei avea parte de o “aventura” stilata, plina de farmec si culoare!
[/one_third]

[one_third_last]

Redu, refoloseste, recicleaza!

Constienti ca mentalitatea unei societati nu poate fi schimbata decat prin actiuni concrete, organizatorii Style & Nature Green Carpet Event propun o serie de actiuni orientate spre natura si spre protejarea acesteia in care sunt incurajate reducerea consumului, refolosirea resurselor, actiunile de reciclare si asumarea responsabilitatii fata de natura.
[/one_third_last]

 Matei Toma Constantin – Wonders of the World
[audiotube id=”BPRuj2mDQp4″ size=”medium”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *