RUUMY

RUUMY

Simina Filat este o proaspata absolventa a Universitatii Nationale de Arte – sectia design, o tanara foarte talentata si pe care o cunosc de ceva timp. Am incurajat-o intotdeauna sa isi duca visul mai departe si, iata ca… exact asta a facut! Simina este un om bun si frumos, dar si un designer pe care va recomand sa il urmariti pentru ca are foarte multe de oferit!

Simina ne propune acum un concept foarte inedit, RUUMY, despre care am reusit sa ii smulg cateva informatii. Va las sa le cititi si sa intrati in comunitatea www.siminafilat.com!

1. Simina, ce este Ruumy?
RUUMY este un concept de baza care porneste de la modelul unui „sac” si pe care se intervine cu alte elemente, accesorii sau ornamente ce tin de moment. Conceptul lucrarii mele presupune realizarea unui obiect nou, care nu a existat, cu o formă aparent simplă, geometrică, atent calculată, 2,5 m x 2,5 m, cu aspectul unui perete puzzle, ale carui piese au, individual, prin demontare, o viata proprie!
Simina 1
Simina 2
2. De ce… Ruumy?
„Room = camera” RUUMY = spatios, comfortabil, spatial, un adjectiv al spatiului, o limita nevazuta dar mereu acolo, utila, un acolo care defineste un alt… acolo „vecin”, un impreuna spatial, existand alaturi, un definit, un definit prin alt definit, un cuprins alaturat comfortabil unui alt cuprins. Un plan vibrant, o suprafata palpitanta, o membrana tesuta in zeci de diagonale, o natura concreta in destesere si tesere, in desfacere si refacere. O natura ambigua: cand spatiu, cand timp, cand vesmant, cand gand, cand gest, cand tesere cand destesere.
Simina 3
3. Cum a luat nastere acest concept?
Crearea acestui concept, dar și a produsului în sine, au luat naștere ca urmare a unei îndelungi cercetări practice si teoretice, dar si exploratorii, pe piata. Privind partea practică, am pornit de la dorința clientelor de a-și personaliza gentile, fapt observat în ultimul timp în atelier. Astfel, fiecare dintre clientele cu care am purtat discutii privind modelul ce urma să fie achizitionat, si-a dorit ca obiectul finit sa poarte o semnatura proprie data, de exemplu, de alegerea baretelor – lungimea fiind corelată cu tipul lor de fizionomie -, dar si de dorinta de a purta genti care sa fie cat mai confortabile. De altfel, clientele isi doresc genti usoare si versatile, fiind atrase de gasirea unui obiect cu posibilitate de transformare in diferite forme pentru a schimba look-ul lor final.
Untitled.001
Simina 6
4. Mi-ai spus ca Ruumy are mai multe intrebuintari
Prin aceste piese incerc eliminarea limitelor dintre cele 3 tipuri diferite de design: interior, de obiect si vestimentar. Totodata, o noutate pe care o aduc in sfera designului romanesc este aceea de a face cumparatorii sa interactioneze, realizand astfel o comunitate care se manisfesta atat in mediul online, cat si fizic, o comunitate care se bazeaza pe incredere, respect si sharing. Astfel, atat pe platforma online, cat si spatiul fizic de intalnire, le permitem membrilor sa faca schimb si sa imprumute piese intre ei, dar si sa beneficieze de produse «tester» oferite de noi, astfel incat, fiecare isi poate construi o piesa diferita, purtabila in functie de moment.
Prin acest demers, indemn clientul sa ia parte la crearea propriului sau accesoriu, sa fie parte din proces, sa devina colaborator la co-design si parte componenta a unei comunitati RUMMY!


Femminilità sofisticata e strutturata quella espressa hogan outlet dalla nuova collezione borse Céline per la primavera hogan outlet online La collezione, affidata alla designer inglese Phoebe nike tn Philo, presenta borse a soffietto, alcune con i nike tn pas cher richiami glam secondo i trend di stagione, come pjs pas cher le borchie, ma anche particolari e originaliparajumpers pas cher maxi shopper rettangolari che siwoolrich outlet Ogni nuova collezione Chanel crea un’aspettativaoutlet woolrich online altissima che raramente viene delusa! è il caso delle golden goose saldi borse Chanel per la primavera estate 2017 della golden goose saldi La nuova collezione borse estive disegnata da Karl golden goose saldi Lagerfeld trascina le fashion addicted in un mondo golden goose saldi fantascientifico, parallelo e futurista, in cui le sac goyard pas cher bag dalle forme squadrate a volte diventano dei verisac goyard pas cher e propri mini robot. La storia dell’eleganza Chanelsac goyard pas cher s si mescola al futurismo quasi punksac goyard pas cher VERSACE BORSE 2017 NUOVA COLLEZIONEsac goyard pas cher Allure sporty per questa collezione, in gradoscarpe hogan outlet online però di non perdere mai di femminilità, scarpe hogan outlet online con borse funzionali che superano il scarpe hogan outlet online concetto di outfit da sera e da giornoscarpe hogan outlet online Le borse Versace primavera estate 2017 scarpe hogan outlet online sono a mano sono piccole, squadrate, scarpe hogan outlet online geometriche oppure maxi buste rettangolari. Non mancano i richiami glam fetish tanto cari alla stilista italiana, come le borchie e le catene, e i colori spazianopjs pas cher dal classico nero al rosso, dal giallo limone pjs pas cher Una collezione definita “lusso privato” dal pjs pas cher direttore creativo di Bottega Veneta, Tomas Maier.parajumpers pas cher I grandi marchi della moda stanno puntando sul lusso parajumpers pas cher funzionale e accessibile, dunque su borse e capi che parajumpers pas cher